Krajalnica uniwersalna

Urządzenie bizerba gsp-v więc nic dziwnego jak ręczna krajalnica grawitacyjna, która wyposażona pozostała w nowoczesne funkcjonalności. Jak jedna nazwa wskazuje dana jest w głównej mierze do krojenia wędlin oraz sera. Urządzona jest w jednoczęściową płytę oporową.

Płyta ta jednocześnie jest kanał drenażowy oraz podwyższoną krawędź stołu. Dzięki temu żadne płyny nie są w kształcie ociekać na kasę i trzyma zachowana czystość oraz spokój w stanowisku pracy zgodnie z regułami bhp. Ostrzałka zapewne stanowić wolny problemów myta w zmywarce. Niniejsza krajalnica pozwoli na krojenie nie tylko już wspomnianych serów oraz wędliny, ale i mięsa w pełnych porcjach. Podwyższone nóżki dają szansa łatwego czyszczenia terenów dostających się pod krajalnicą. Precyzyjne krojenie dane jest zbyt pomocą odpowiedniej gałki regulacji grubości. Sprawia ona możliwość krojenia kawałków wielkości 0 do 3 milimetrów. Średnica noża wynosi 330 milimetrów. Potrzebne zasilanie to 230 V. i wymagana głębokość blatu wynosi 70 centymetrów od ściany. Krajalnica bizerba gsp-v jest najbardziej dostępna w obsłudze, a więcej w restauracji a w czyszczeniu. Omawiany rodzaj krajalnicy z powodzeniem znajdzie użycie w małych oraz średnich placówkach handlowych, sklepach spożywczych czy mięsnych także w gastronomii. Ukazuje się znacznie mniejszym zapotrzebowaniem na moc elektryczną niż pozostałe otwarte na rynku krajalnice. W trybie standby nie zużywa energii, a obudowa spowodowana jest z anodowanego aluminium. Krajalnica jest nowym urządzeniem. Posiada dobrą powierzchnię bez kantów, bez naroży. Jest daniem praktycznie niezniszczalnym. Części składowe krajalnicy są niezmiernie proste w demontażu. Sama krajalnica wyróżnia się wysokim bezpieczeństwem i komfortem pracy.