Procedura mielenia miesa na zyczenie klienta

Kotleciarka Maga jest prasą do ciała, jakiej obiektem jest rozbicie kawałków mięsa na plastry o określonej grubości (w współzależności z potrzeb, na całkowitej szerokości rozgniecenie ma taką samą grubość). Praca urządzenia przyspiesza i ułatwia proces przygotowania kotletów, zachowując przy tym świeżość, kruchość, soczystość oraz wagę mięsa. Efekt ten gwarantują zespoły specjalnie ukształtowanych noży ze określeni nierdzewnej, wykonujące precyzyjne nacinanie mięsa, spiralnie umieszczone na wałkach obrotowych.

podatkowa księga przychodów i rozchodów programProgram do podatkowej księgi przychodów i rozchodów - POLKAS & COMARCH - Systemy ERP

Prasa do kotletów znajduje zastosowanie w domach gastronomicznych i sklepach, gdzie w ofercie można znaleźć mięso wołowe w istoty zawijanych zrazów, bitek i befsztyków; mięso wieprzowe podzielone na kotlety schabowe, zawijańce, zrazy wieprzowe, steki, sznycle; mięso drobiowe skończone na de Volaille; porcje grillowe. Kotleciarka umożliwia przygotowanie niezliczonej liczbie rozbitych plastrów w czasu krótkiego czasu czasu - ok. 800 porcji w cyklu godziny, przy czym ciało nie pewno stanowić mrożone, ani nie może powodować kości. Obsługa maszyny jest niewyobrażalnie funkcjonalna, dzięki zastosowanym przez producenta Maga innych rozwiązań - półautomatyczne sterowanie, rozgraniczenie przestrzeni roboczej od operacyjnej w charakterze zapewnienia ochrony zdrowia osób obsługujących (zabezpieczenie dojazdu do określeni), zmiany konstrukcyjne, mające pomysł na zmniejszone o 45% zużycie energii, zmniejszenie czynności wiążących się na całość cyklu rozgniatania (skrócony godzina pracy), polerowana obudowa o geometrycznych kształtach ułatwia czyszczenie (elementy prasy powinny być czyszczone i suszone po każdym związku z żywnością; zabronione jest czyszczenie całej maszyny strumieniem wody). Cicha praca samego urządzenia i przekładni olejowej to drugie atuty maszyny. Kotleciarka spełnia wszystkie normy (CE, Dyr. 2006/42/WE, oraz EN 60204-1:2010 - bezpieczeństwo elektryczne). Zalety kotleciarki Maga zostały docenione przez mężczyzn oraz jurorów Międzynarodowych Zbytów w Poznaniu (odznaczenie złotym medalem). Maga, jako producent urządzeń do przemysłu spożywczego, składając się na mądrości i uczuciu otrzymywanym od 1990 roku umieszcza na sytuację, prostotę, inteligencję rozwiązań, trwałość i wysoką wydajność. Firma sukcesywnie zwiększa swoją ofertę o nowe maszyny: szatkownice, krajalnice, maszyny do prowadzenia mięsa, tzw. wilki.